opc_loader

Deze webshop is speciaal voor zakelijke klanten en studenten. account aanmaken . Als particulier / consument bestellen? Dan verwijzen wij je graag door naar: www.zijdewinkel.nl  

Verf SALES

In deze categorie vindt je verschillende verven met korting. Onze AVANTGARDE serie, geschikt voor wol en zijde (eiwitvezels) gaat uit het assortiment. De producent stopt met produceren helaas... De handige pipetflesjes kun je gebruiken voor badverven van wollen en zijden vezels, stoffen, sjaals. Egaal of afgebonden. De verf is ook geschikt voor de magnetrontechniek. En natuurlijk voor zijdeschilderen (stoomfixatie). Als alternatief houden we de ZIJDAR Zijdeverf en Dupont Zijdeverf met haar 85 (!) sprankelende kleuren in het assortiment.

De JAVANA serie blijft grotendeels, maar een aantal kleuren gaan uit het assortiment. Deze kun je hier scoren met 50% korting, OP = OP!

PEBEO heeft dit jaar ook een update in haar kleurenassortiment doorgevoerd, de laatste kleuren die uit het assortiment gaan kun je hier met korting kopen. Grotendeels is deze verdikte verf serie gelijk gebleven, en kun je de verf hier ook nog uit ons textielverf assortiment kopen. Bijvoorbeeld geschikt voor zeefdrukken, stempelen en sjabloneren.

Filters
€ 4
€ 16
Merken
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen).  Resultaat: 1
Javana
4,04
Javana
4,04
Javana
4,04
Javana
11,02
Javana
11,02
Javana
11,02
Javana
11,21
Pebeo
15,75
Pebeo
15,75
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen).  Resultaat: 1

Menu