opc_loader

Deze webshop is speciaal voor zakelijke klanten en studenten. account aanmaken . Als particulier / consument bestellen? Dan verwijzen wij je graag door naar: www.zijdewinkel.nl  

Zak met 3 kilo Lontwol Lichtgrijs (woondeken/plaid)

Artikelnr: KZW1239Z

Zak wol met 3 kg Lichtgrijs - aanbieding - speciaal voor een woondeken!

Het lont wordt aan één stuk geleverd. Met deze 3 kilo brei je een plaid van ca. 100 x 120/150 cm afhankelijk van hoe strak je steken zijn. Met 16 steken heb je ongeveer een meter breed. Je kunt deze 3 kilo natuurlijk ook splitsen in kilo's of 500 gram. De kleur lichtgrijs is grijs, beige met een mooi speels effect. Deze kleur wint het iedere week weer aan populairiteit. Puur natuur!

ZIJDAR Groothandel voor XXL breiwol

We helpen je graag! Heb je vragen over de lontwol, over het breien of over hoe je het beste kunt inkopen zodat je met de lontwol aan de slag kunt. Bel of mail ons gerust, we staan voor je klaar. Je kunt ook terecht in onze showroom / winkel om de producten te zien, te voelen en te testen. Bovendien geven we regelmatig verschillende theorie- en praktijk lessen, workshops en masterclasses. Je bent van harte welkom. Op onze website vindt je meer informatie onder www.zijdargroothandel.nl/workshops/

64,46 40,50 U bespaart: 37%
(Prijs excl. btw)
x
Voorraad
Voorraad:
 2 items
Levertijden
Levertijd:
Direct uit voorraad!

Nieuw in ons assortiment, deze lichtgrijze lieverd. Olifantengrijs, of muisgrijs, of zachtgrijs. Gewoon mooi grijs!

Of nee, natuurlijk niet om op te eten. Om te breien! En dan onder die duiken kruipen met thee en appelgebak op een zwoele zomeravond in de tuin, of een koude winternacht op de bank. Deze lichtgrijze wol breidt ook super fijn. En doordat het lekker dik lont is, ben je ook lekker snel klaar. Deze lichtgrijs is lekker zacht en fluffy. Brei jouw eigen woonplaid met 3 kg lontwol voor € 59,-. Direct uit voorraad leverbaar.Kun je lekker snel aan de slag! Het lont wordt aan één stuk geleverd. Met deze 3 kilo brei je een plaid van ca. 1.00 x 1.20 / 1.50 meter.

Leren breien?

Dat kan natuurlijk ook. Op onze pagina XXL breien lees je meer over de workshops die er worden gegeven met onze XXL breiwol. Gezellig om te doen en je houdt er een mooi plaid aan over ; -)

Alternatieve artikelen:

 
45,87 40,50
 
64,46 48,76
ZIJDAR
1,65
 
152,89 131,41
 
214,88 140,50
 
45,87 40,50

Menu